Seccions

Banda de Música: Formada aproximadament per vint músics, la majoria d’ells molt joves, pertany a la Federació Catalana de Societats Musicals. És la secció insigne de l’entitat amb més de 25 anys d’història des de la reobertura.
Fa sortides periòdiques i es nodreix principalment de l’escola de música.

Escola de Música: Es troba en un moment de creixement, en l’actualitat compta amb de 75 alumnes, nens i adults, que reben formació musical d’un complert grup de professors especialitzats.
S’imparteixen classes de llenguatge musical i d’instrument, entre d’altres piano, violí, guitarra, percussió, clarinet, saxofon, trompeta, flauta,…

Grup de Teatre Amateur: pertany a la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya. Es tracta d’un grup de 15 actors i actrius, que introdueixen canvis cada temporada portant a escena, en moltes ocasions, representacions de creació pròpia. Tracten temes d’actualitat, en to irònic i reflexiu, combinant músiques i coreografies.

Colla de Grallers: grup consolidat que participa activament fent sortides arreu del territori. El seu so ballen els gegants de la ciutat.
Dins la mateixa colla es donen classes de gralla i percussió.

Cine Club: de recent creació, la seva activitat recorda els inicis de l’Entitat. Es projecten pel·lícules de diferents estils, amb col·loquis en els que participen el espectadors traslladant i compartint les impressions copsades a través de la pel·lícula. Darrerament s’ha restaurat l’antiga màquina que projectava filmacions en 35mm i que funcionava en carbons.

Ball de Saló: de tres grups diferenciats. Nens: un dia a la setmana practiquen i aprenen els bàsics de la disciplina. Adults: parelles adultes que fan del ball de saló una forma de practicar esport i passar-ho bé. En línia: per tal de poder disfrutar del ball i el seus ritmes sense la necessitat de fer-ho en parelles.

Grup de Diables: Són la darrera incorporació que ha fet l’Entitat. Amb foc i so de tabals treballen amb un nombrós grup de nois joves.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Comments are closed.