Campus d’estiu 2021

Campus d’estiu 2021

El dia 28 de juny va començar una nova aventura a La Lira Roquetense… El nou campus d’estiu!

Durant l’any La Lira Roquetense és un espai centrat en l’ensenyament de la música i totes les seves característiques. No obstant això, a la temporada en que ens trobem (amb aquestes calors) li hem donat la volta. Que com?

Al llarg d’aquests dies s’han fet activitats de diversos tipus: tallers de teatre per a perdre la vergonya, activitats d’educació emocional per conèixer més bé els nostres companys i a nosaltres mateixos, tallers amb drones, creació de videojocs amb tauletes digitals, sortides per Roquetes i Tortosa, investigacions amb microscopis, jocs dels de tota la vida… A més, també hem deixat anar la nostra imaginació fent activitats amb instruments musicals, alguns balls i manualitats diferents. Però per si això no fos prou, per tal de suportar la calor d’aquests dies també s’han fet  jocs d’aigua on tothom ha acabat xop i els divendres s’ha anat a la piscina per poder-nos refrescar i fer curses aquàtiques amb els monitors.

Tot això ha estat fet per els i les diferents xiquets/es que han anat estant amb nosaltres al llarg d’aquestes setmanes, amb moltes ganes de passar-ho bé.

Encara ens queden tres setmanes d’activitats… i en tenim alguna de molt especial on posarem a prova aquelles i aquells més atrevits!

Deixa un comentari