ZA! i la Banda de Música de la Lira Roquetense

ZA! i la Banda de Música de la Lira Roquetense

En la primera jornada del festival Eufònic, el passat 26 de setembre, els integrants de la Banda de Música de la Lira Roquetense es van unir sota les ordres del duet ZA!. Aquest duet, originari de Calonge i Terrassa van viure dos matins molt intensos d’assaig amb la nostra Banda de Música. Van ser dos matins d’aprendre el llenguatge de la improvisació conduïda per donar lloc a peces irrepetibles, algunes de les quals es van mostrar durant el concert del dia 26.

A part de les peces irrepetibles basades en la improvisació, també es van versionar tres peces típiques de banda: La Suda, de Jordi Bonilla; el Carrilet de la Cava i l’Himne de Roquetes.

A més, per poder oferir un concert encara més especial, l’escenari no estava situat a un lloc habitual i típic en concerts de banda. En aquest cas, l’escenari es trobava a una banda del canal i el públic a l’altra, de manera que el canal formava una espècie de barrera aquàtica.

En resum, va ser una experiència molt enriquidora alhora de diferent i extravagant que els membres de la Banda i la nostra entitat esperem poder tornar a repetir!