Festa de Primavera 2022

Festa de Primavera 2022

Aquest passat dissabte 28 de maig es va celebrar la tradicional Festa de Primavera amb el concert a càrrec de la Banda de Música de la Lira Roquetense i el ball de la Pinyata.

L’acte va començar donant la benvinguda al nou director de la Banda de Música, Aleix Pagà Martínez

El concert es va dividir en dos parts. Durant la primera part es va interpretar el pasdoble Alfonso Piñero, del compositor espanyol Miguel Piñero Sanchez; Flashing Winds de Jan van der Rost; i l’arranjament de diverses composicions d’Ennio Morricone Moment for Morricone, de Johan de Meij.

Durant la mitja part es va dur a terme la presentació de les representats de l’entitat a les Festes Majors de Roquetes 2022: les pubilletes Sara Sancho i Montse Amaré; l’hereuet Antoni Hurtado; i la pubilla Elsa Franch.

També es va fer un reconeixement a Denís Casanova, qui ha estat al capdavant de la Banda fins el passat mes de desembre.

Durant la segona part es va interpretar la coneguda marxa mora El President de Miguel Picó Biosca; i Lord Tullamore de Carl Wittrock. També, com ja és tradicional en aquesta celebració, la Banda ens va interpretar l’Himne de la Lira i, finalment, l’Himne de la ciutat de Roquetes amb l’ajuda de les corals de petits i mitjans de l’Escola de Música.

El vals de les pubilles i hereuet va donar el tret d’inici al Ball de la Pinyata. Enguany, per celebrar la tornada a la normalitat, el ball el va amenitzar la conegudíssima Orquestra Pensylvania. També com sempre, gràcies a la col·laboració dels comerços locals, es va poder gaudir d’una pinyata amb un gran èxit de participació.

Finalment, des de l’entitat volem donar les gràcies a tots els socis per continuar un any més al nostre costat.