Actes 14 d’abril 2021

Actes 14 d’abril 2021

El passat 14 d’abril es va commemorar el 171è aniversari de la Independència de Roquetes i en conseqüència, el dissabte 17 d’abril van tenir lloc diferents actes als quals la Lira Roquetense hi va participar.

Al matí la Banda de Música de la Lira Roquetense, dirigida per Denís Casanova, va oferir un concert de pasdobles al passeig Ramon Bosch. Un concert, si més no, emocionant perquè la Banda feia més d’un any que no oferia un concert amb públic i, a més, perquè hi van participar tres alumnes de l’Escola de Música de l’entitat. Com a peça final es va interpretar La Santa Espina, una sardana que representa la llibertat i el sentiment català, i va ser dedicada a l’alcalde Paco Gas acusat per la causa de l’1 d’octubre.

Després del concert, els membres de l’Ajuntament de Roquetes, el president de la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM), les pubilles de l’entitat i els músics de la Banda van assistir a la preestrena de “Músiques al Territori: recull d’obres de compositors del nostre país i cançons populars molt vinculades al nostre territori”, enregistrat per la Banda de Música amb el suport de la FCSM. També hi van assistir compositors i familiars dels compositors de les obres interpretades. En finalitzar el visionat, es va fer entrega de l’enregistrament en format físic a tots els participants i a l’ajuntament.

Per tancar amb aquest dia tan emotiu, a la tarda va tenir lloc l’estrena oficial de “Músiques al Territori” per a tots els socis i tot el públic que hi va voler assistir.

Deixa un comentari