Concert de Primavera 2021

Concert de Primavera 2021

Aquest passat dissabte 15 de maig es va celebrar el tradicional Concert de Primavera a càrrec de la banda de música de la Lira Roquetense, dirigida per Denís Casanova, al pati del Col·legi Mestre Marcel·lí Domingo. Va ser un concert ple de sorpreses!!
El concert va començar amb l’actuació del grup de teatre amateur de la Lira, que ens van regalar una breu interpretació i van ser els encarregats d’amenitzar, conduir i presentar el concert.
També van haver-hi dos participacions molt especials: l’alumna de l’escola, Montse Amaré, va formar part de la banda durant la peça “Shalom!” i Montse Marro Sales va cantar l’himne a la Lira.
A la mitja part, el director de la banda, Denís Casanova Figures, va dedicar a la Lira la composició pròpia del pasdoble Sisco Trullen. Una peça en memòria del seu president Francesc Trullén i Feliu, que li va dedicar més de 30 anys de la seua vida.

Finalment, en un any sense pandèmia s’hagués acabat l’acte celebrat el ball de la pinyata a la plaça de la Lira, així que per no perdre una bonica tradició es va portar la pinyata i es va realitzar un petit sorteig en homenatge.

Deixa un comentari